Scanning on Demand

U vraagt, wij scannen.

Is het niet nodig of niet haalbaar om uw volledige archief in 1 keer te digitaliseren? Heeft u slechts sporadisch een document digitaal nodig? Wij zorgen voor archiefopslag en u kan kiezen voor Scanning on Demand. Wij stockeren uw archief onder optimale omstandigheden zodat u daar geen ruimte voor hoeft te voorzien. En op uw eenvoudig verzoek bezorgen we u snel en eenvoudig enkel de gedigitaliseerde documenten die u nodig heeft.

Opslag

Wij nemen de opslag van uw archief over. De archiefstukken worden veilig bewaard. Wij staan in voor de indexatie van uw archief binnen ons eigen beheersysteem. Dit systeem laat ons toe om snel de door u gevraagde documenten terug te vinden wanneer dit nodig is.

Snel

De nodige digitale bestanden komen binnen 24u naar u toe via sftp of beveiligde e-mail. Heeft u toch het fysieke exemplaar nodig;  onze eigen express dienst bezorgt u in het kader van een afgesproken SLA de documenten binnen de afgesproken tijdsframe.

Flexibel

U laat ons weten welk document of welke archiefstukken u digitaal nodig heeft. Onze medewerkers halen de stukken uit het archief en digitaliseren ze, terwijl u bezig blijft met uw core business.

Opbouw

Scanning on Demand is geen ‘verloren’ werk, u bouwt langzamerhand een digitaal archief op, stuk voor stuk in plaats van alles in 1 keer te laten digitaliseren. Zo werkt u efficiënt en kostenbewust aan een digitaal archief van die stukken die u het meeste nodig heeft.

Archiefopslag en Scanning on Demand

Bespaar op opslagruimte.
U kan bezig zijn met uw core business in plaats van met administratie en archief.
Kortom: een service perfect op maat van uw noden.

Is Scanning on Demand iets voor u of kiest u beter voor volledige digitalisering? Onze specialisten in archiefbeheer en digitalisering bespreken graag met u wat voor uw organisatie de beste oplossing is.